Drawing nights!

(Dutch only for now as the main language during drawing nights is also Dutch. If you can gather enough english speaking people, I’m happy also host one in English, let me know!)

Je houdt van creatief bezig zijn, maar in je drukke bestaan komt het er toch vaak niet van. Een Drawing Night is dan een ultieme kans om toch even de boel de boel te laten en een avondje te komen tekenen. Je kunt alleen komen of met een vriendin! De kosten zijn meestal rond de 15 euro en je krijg daarvoor een hapje en een drankje, ik verzorg alle tekenmaterialen en daarnaast geef ik ook leuke opdrachten. Het is geen klassieke tekencursus maar juist een avond waar je je eigen gang kan gaan. De opdrachten die ik geef kunnen vrij geinterpreteerd worden en zijn vooral bedoelt om je creativiteit aan te wakkeren. Tijdens een Drawing Night ben je natuurlijk ook vrij om mij vragen te stellen over mijn leven als freelance illustrator/vormgever. Wil jij bijvoorbeeld meer weten over handlettering of ben je benieuwd naar een bepaald soort verf, wellicht kan ik je er meer over vertellen of laten zien!

17 augustus 2017 – BLUR YOUR LIFE

28 september 2017 – BLUR YOUR LIFE

6 oktober 2017 – Boekhandel Roodbeen Nijkerk

25 januari – BLUR YOUR LIFE – aanmelden via hello@bluryourlife.com –> meer informatie

20 maart – Sunflower Sunshine Clubhuis – 

Voorlopig staan er geen nieuwe drawing nights op de planning.

Heb of ken jij een leuke locatie waar ik ook een drawing night zou kunnen organiseren? Laat het mij dan vooral weten. Ook als je andere vragen hebt over de Drawing Night kun je het formulier hieronder invullen. Heb je net een Drawing Night bijgewoond en heb je nog vragen? Ook dan kun je ze hieronder stellen 🙂

I hope to see you on my next drawing night!

 

P.S All beautiful photos taken by Marisa Elisa Photography

 

 

Name

E-mail adress

The story